Arome, coloranti, concentrat si aditivi alimentari.
Sucuri, vata de zahar, popcorn, acadele, prajituri, bauturi racoritoare.

Arome si coloranti.Arome alimentare.

Arome pentru sucuri cu fulgi de gheata Granita

Aromele cu colorant inclus din gama PACR sau PAE au o putere de 1:750 litri. Dozajul recomandat este de 15 ml la 10 litri de apa. Pentru indulcire se adauga 600 gr de zahar. Pentru inghetare se adauga 200 gr de pudra pentru inghetare. Incepand cu anul 2015 producem concentratul OPTIM in gama Optim, Optim+ si Optim forte. Este singurul produs de acest gen fabricat in Romania. O punga de Concentrat OPTIM se foloseste la producerea a 10 litri de suc cu gheata si are un pret competitiv. Nu necesita adaus de indulcitor sau pudra pentru inghetare. De asemenea producem pudra baza cu indulcitor inclus pentru sucuri cu fulgi de gheata la care se adauga doar 15 ml de aroma.
In sprijinul clientilor nostri venim cu Oferta OPTIM COMPLECT care include concentratul si consumabile pentru 40 pahare de suc. 
 

 

 

Ştiri

  Concentrat pentru sucuri cu fulgi de gheata  
  2014-12-08 08:54:27  
 

Pentru piata de bauturi racoritoare (sucuri carbogazoase, sucuri reci, sucuri cu fulgi de gheata) oferim o gama larga de arome. Incepand cu anul 2015, producem concentratul OPTIM in gama Optim, Optim+ si Optim forte. Este singurul produs de acest gen fabricat in Romania. O punga de Concentrat OPTIM se foloseste la producerea a 10 litri de suc cu gheata si are un pret copetitiv. De asemenea producem pudra baza cu indulcitor inclus pentru sucuri cu fulgi de gheata.

OPTIM GROUP

Romania,Oras Rovinari, Jud. Gorj

Tel. 0761580086, 0721709578

Mail: ionpetrescu797@gmail.com